eTwinning projekt: Dani jabuka, dani zdrave hrane 4

Već četvrtu godinu učenici 4.razreda obilježavaju Dan jabuka u međunarodnom eTwinning projektu: Dani jabuka, dani zdrave hrane 4.

Kroz razne aktivnosti učenici 4.r. učili su o jabuci, kraljici voća. Razne sorte jabuka, izreke o jabukama, zadatci provlačili su se kroz zanimljive listiće koji su obuhvatili matematiku, hrvatski jezik, prirodu i društvo… Na kraju dana uslijedio je najzanimljiviji i najuzbudljiviji dio štrudla od jabuka. Učenici su bili vrijedni, ogulili i izribali jabuke te zajedno sa svojom učiteljicom ispekli štrudlu te počastili učitelje i ostale djelatnike škole…. Štrudla je bila čarobna i prefina, a cijelom školom širio se miris jabuka, vanilije i cimeta…..

Pročitajte još…

Za mrvu kulture – konačni proizvod

Biti kulturan u svemu, odnosno imati dobar bonton, znači pokazivati poštovanje, ljubaznost i pažnju prema drugima u svim situacijama. To uključuje kako se ponašamo, kako govorimo i kako se odnosimo prema ljudima i okolini. Zato su se naši šestaši zajedno sa svojom...

Pročitajte više

ŠTEAM-ajmo 3 – konačni proizvodi

STEAM nastava je u zadnjih godina sve više popularnija te se njome nastoji osvježiti nastavne metode i samu nastavu učiniti zanimljivijom. Povezivanjem više predmeta učenici stječu dublje znanje, ali uče kako povezati stečeno znanje. Otkrivaju nove zakonitosti u...

Pročitajte više

eTwinning projekt: ŠTEAM-ajmo 3

I ovog puta smo bili aktivni u ovom projektu, i to u kategorijama "STEM u kuhinji" i "EKSPERIMENT U NASTAVI" u kojima su sudjelovali učenici petog i šestog razreda. U nastavku Vam donosimo primjere plakata iz obje kategorije. S ovim projektom povezali smo i dva...

Pročitajte više
/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content